Tarieven

Tarieven
Als u ervoor kiest om uw financiële zaken door Kleijkers Pensioenen en Hypotheken te laten verzorgen, dan staat daar uiteraard een vergoeding tegenover.
Diensten op basis van een uurtarief
De vergoeding voor onze dienstverlening vindt dan plaats op basis van een uurtarief. Ons tarief is voor zakelijke pensioenklanten € 125,- per uur excl. BTW. Voor particuliere pensioenklanten rekenen wij € 85,- per uur excl. BTW, dat is € 102,85 incl. BTW.
Transparantie
Transparantie wordt belangrijk gevonden door Kleijkers Pensioenen en Hypotheken
Kiest u voor een vergoeding op basis van uurtarief, dan heeft u vooraf minder zekerheid over de hoogte van de uiteindelijke factuur. Die kan voor u zowel voordeliger, maar ook minder voordelig uitpakken dan een opdracht op basis van een vast tarief. U krijgt in ieder geval duidelijke inzage in de door ons verleende diensten.
Diensten op basis van een vast tarief
Voor sommige pensioenopdrachten en voor alle complete hypotheekadviezen geldt een vaste prijs voor mijn dienstverlening. Het tarief is dan gebaseerd op mijn inschatting van de hoeveelheid werk. Wanneer vooraf niet in te schatten valt hoeveel werk er voor de dienstverlening nodig zijn, kan er geen vast tarief worden afgesproken.
Vaste hypotheektarieven
Compleet hypotheekadvies voor starters: € 1.750,-
Compleet hypotheekadvies voor doorstromers: € 2.150,-
Compleet hypotheekadvies voor ondernemers: € 2.550,-
Duidelijkheid
Kiest u voor betaling op basis van een vast tarief, dan heeft u vooraf duidelijkheid over de kosten. Alle voorkomende werkzaamheden die behoren tot de opdracht zijn in dat tarief verwerkt. Dus de bezoeken bij u thuis of op kantoor, het uitwerken en vergelijken van de verschillende mogelijkheden en aanbieders is dan allemaal inbegrepen.
Dienstverleningsdocumenten
Op de pagina “Downloads” treft u de verschillende dienstverleningsdocumenten aan waarin u kunt lezen wat u van onze dienstverlening mag verwachten. De tarieven die u daar aantreft zijn gemiddelde en/of maximale tarieven. Ook treft u op de pagina “Downloads” de algemene voorwaarden van Kleijkers Pensioenen en Hypotheken aan.