Hulp bij belastingaangifte

Heeft u hulp nodig bij het doen van uw belastingaangifte? Ook hiervoor kunt u terecht bij Kleijkers Pensioenen en Hypotheken. Ik help u graag!

Wanneer u belastingaangifte doen maar ingewikkeld vindt, of u heeft er zelf geen zin in om u in de materie te verdiepen, kunt u bij mij terecht voor hulp bij uw belastingaangifte.

De meeste klanten willen de volledige belastingaangifte door mij laten verzorgen. Maar het is ook mogelijk om zelf al het grootste gedeelte in te vullen en alleen met enkele specifieke vragen mijn hulp in te roepen.

De kosten variëren en zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk die ik eraan heb. Belastingaangiftes zijn al mogelijk vanaf € 35,- excl. BTW. Dit zijn zeer basale belastingaangiftes die ik gedurende het gesprek al volledig kan afhandelen.

Indien u vooraf een prijsindicatie voor uw belastingaangifte wilt krijgen, is dat uiteraard mogelijk. Maak nu alvast een afspraak voor uw belastingaangifte over het jaar 2017. Deze aangifte zal moeten gebeuren vóór 1 mei 2018. De meeste aangiftes worden gedaan tussen 1 maart 2018 en 1 mei 2018. Als u nu al een afspraak maakt, weet u zeker dat ik u kan inplannen en loopt u niet het risico dat ik geen tijd meer voor u kan vrijmaken.

Ook voor een onbezorgde afhandeling van uw belastingaangifte is er Kleijkers Pensioenen en Hypotheken!