Wij vertellen u graag meer over...

Particulier pensioen

Bent u (ex-)werknemer en wilt u meer informatie over uw pensioensituatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met pensioenadvies voor particulieren. Wij helpen u graag. Professioneel, onpartijdig en onafhankelijk.

Zakelijk pensioen

Kleijkers Pensioenen en Hypotheken kan u van dienst zijn op het gebied van zakelijk pensioen, zoals het pensioen van een DGA, of als partner voor bedrijven, die hulp nodig hebben bij het afsluiten van een pensioenregeling voor de medewerkers.

Hypotheken

Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector is Kleijkers Pensioenen en Hypotheken voor u een ervaren partner, die u van dienst kan zijn met pensioen en hypotheek adviezen. Onafhankelijk, deskundig en persoonlijk pensioen- en hypotheekadvies is ons credo!

Wij nemen u graag het werk uit handen!

Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector is Kleijkers Pensioenen en Hypotheken voor u een ervaren partner, die u van dienst kan zijn met adviezen op het gebied van pensioenen alsmede op het gebied van hypotheken. Onafhankelijk, deskundig en persoonlijk pensioen- en hypotheekadvies is ons credo!

 

Annet & Patrick Kleijkers
Kleijkers Pensioenen en Hypotheken